Τηλεσκοπικός Φακός - Μονοκυάλι 40x Zoom OEM για Smartphone / Κάμερες / Όπλα με βάση κινητού

17,82
TM4060SB
Παράδοση σε 1-3 ημέρες
+

Τηλεσκοπικός Φακός - Μονοκυάλι 40x Zoom

Ιδανικό για Smartphone / Κάμερες / Όπλα με βάση κινητού

Αυτό το τηλεσκόπιο - μονοκυάλι HD έχει μεγέθυνση 40x και ένα πολύ ευρύ οπτικό πεδίο. Ο ευρυγώνιος αντικειμενικός φακός των 50mm σας παρέχει καθαρότερα, φωτεινότερα τοπία και ευρύ οπτικό πεδίο. Κατάλληλο για υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, παρακολούθηση άγριας ζωής και άλλα.

Υψηλής Ποιότητας οπτικά: Το τηλεσκόπιο διαθέτει υψηλής ποιότητας πρίσματα BAK4 και πλήρεις πολυστρωματικούς φακούς. Ελαχιστοποιεί τις χρωματικές ανωμαλίες, δίνοντάς σας εικόνες με εξαιρετική αντίθεση και εξαιρετική ανάλυση. Οι πολυστρωματικές επιφάνειες πρίσματος παρέχουν φωτεινές, καθαρές εικόνες και φυσικά χρώματα ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αδιάβροχη και αντιθαμβωτική: Το τηλεσκόπιο - μονοκυάλι σφραγίζεται με δακτύλιο Ο-ring για αντίσταση στο νερό και την ομίχλη. Επομένως, οι ξαφνικές αλλαγές στον καιρό δεν θα επηρεάσουν την όρασή σας, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες στα περισσότερα υπαίθρια περιβάλλοντα.

Δωρεάν προσαρμογέας για smartphone : Αυτό το τηλεσκόπιο - μονοκυάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προσαρμογέα για smartphone για εύκολη προβολή στην οθόνη του κινητού. Ο προσαρμογέας είναι συμβατός με σχεδόν όλες τις μάρκες smartphones στην αγορά, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε όμορφες εικόνες και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας.


Περιεχόμενα Πακέτου:
1 x Τηλεσκοπικό Φακό
1 x Πανάκι Καθαρισμού
1 x Κάλυμμα Φακού
1 x Τσαντάκι Μεταφοράς
1 x Οδηγίες χρήσης (στα Αγγλικά)
1 x Προσαρμογέας για Κινητό Τηλέφωνο
1 x Τρίποδας