AUTOOL BT660 Battery Tester with Printer - Ψηφιακός Αναλυτής Μπαταριών Οχημάτων με Θερμικό Εκτυπωτή

Autool, BT660 , Κίτρινο
Γράψτε μια κριτική
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 149,00
95,90
Κερδίζετε: €53,10 (36%)
1801550
Μη Διαθέσιμο

AUTOOL BT660 Battery Tester with Printer

Ψηφιακός Αναλυτής Μπαταριών Οχημάτων με Θερμικό Εκτυπωτή

Ελέγξτε με απόλυτη ακρίβεια την κατάσταση της μπαταρίας του οχήματός σας, καθώς και όλου του κυκλώματος φόρτισης και εκκίνησης.

ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ

Το AUTOOL BT660 Car Battery Tester έχει σχεδιαστεί με οθόνη LCD και εύκολο εκτυπωτή για καλύτερη εμπειρία χρήσης. Υιοθετώντας την προηγμένη τεχνολογία δοκιμής αγωγιμότητας, το BT660 σας παρέχει ακριβή αποτελέσματα δοκιμών και τα εκτυπώνει σε δευτερόλεπτα. Το BT660 μπορεί να κάνει δοκιμές σε μπαταρίες αυτοκινήτου και μηχανών, όπως δοκιμή μπαταρίας, δοκιμή εκκίνησης, δοκιμή φόρτισης και δοκιμή μέγιστου φορτίου. Επιθεωρήστε τη συνολική κατάσταση της μπαταρίας σας και πραγματοποιήστε έναν πλήρη έλεγχο φόρτισης συστήματος Προσδιορισμός της κατάστασης της μπαταρίας : Καλή ή Αντικατάσταση, και εντοπισμός συνηθισμένων βλαβών του συστήματος εκκίνησης του οχήματος και του συστήματος φόρτισης γρήγορα με την προτεινόμενη λύση.

1. Ο έλεγχος της μπαταρίας στοχεύει κυρίως στην ανάλυση της κατάστασης της μπαταρίας για να υπολογίσει την πραγματική ικανότητα ψυχρής εκκίνησης της μπαταρίας και την έκταση γήρανσης, οι οποίες παρέχουν αξιόπιστα στοιχεία ανάλυσης για τη δοκιμή και τη συντήρηση της μπαταρίας. Ειδοποιεί τον χρήστη να αντικαταστήσει την μπαταρία εκ των προτέρων όταν η μπαταρία γεράσει.

2. Η δοκιμή εκκίνησης είναι κυρίως η δοκιμή και η ανάλυση του κινητήρα εκκίνησης. Μέσω της δοκιμής του πραγματικού απαιτούμενου ρεύματος εκκίνησης και της τάσης εκκίνησης του κινητήρα εκκίνησης, μπορεί να ανακαλύψει εάν ο κινητήρας εκκίνησης λειτουργεί καλά. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ο κινητήρας εκκίνησης είναι ανώμαλος: σφάλμα συστήματος λίπανσης που προκαλεί την αύξηση της ροπής φορτίου εκκίνησης ή τριβή ρότορα του κινητήρα εκκίνησης προκαλώντας την αυξανόμενη τριβή του ίδιου του κινητήρα εκκίνησης.

3. Η δοκιμή φόρτισης είναι να ελέγξετε και να αναλύσετε το σύστημα φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της γεννήτριας, του ανορθωτή, της διόδου ανορθωτή κ.λπ., για να μάθετε αν η τάση εξόδου της γεννήτριας είναι φυσιολογική, η δίοδος ανορθωτή λειτουργεί καλά και το ρεύμα φόρτισης είναι κανονικό. Ας υποθέσουμε ότι ένα από τα προαναφερθέντα μέρη δεν βρίσκεται σε κανονική κατάσταση, θα οδηγήσει σε υπερφόρτιση ή ελλιπή φόρτιση της μπαταρίας, επομένως η μπαταρία θα υποστεί βλάβη γρήγορα και επίσης θα μειώσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής άλλων ηλεκτρικών συσκευών.

4. Η δοκιμή φόρτωσης είναι ο έλεγχος της μπαταρίας, της τροφοδοσίας συνεχούς ρεύματος, της συντήρησης εφεδρικής μπαταρίας UPS και της ανίχνευσης χωρητικότητας.

5. Ανιχνεύστε άμεσα μία μπαταρία με προβληματικά κύτταρα (cells).

6. Προστασία αντίστροφης σύνδεσης πολικότητας, αντίστροφη σύνδεση δεν θα βλάψει τον ελεγκτή ούτε θα επηρεάσει το όχημα και την μπαταρία.

7. Ελέγξτε άμεσα την μπαταρία με έλλειψη ισχύος, δεν χρειάζεται να την φορτίσετε πλήρως πριν από τη δοκιμή.

[ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ]:

Τα πρότυπα δοκιμής περιλαμβάνουν τα περισσότερα πρότυπα μπαταρίας στον κόσμο, CCA IEC EN DIN JIS και ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ.
συμπεριλαμβανομένων των συνηθισμένων μπαταριών μολύβδου οξέος, μπαταρίας AGM flat plate, AGM σπιράλ μπαταρίας και μπαταρίας Gel κ.λπ.

Έλεγχος υπέρ ευρείας εμβέλειας με βαθμολογία από 100 έως 3000 CCA.

Συμβατό με αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, φορτηγά, RV, ATV, SUV, σκάφη, σκάφη αναψυχής, χλοοκοπτικά και ακόμη και οχήματα γκολφ.

LCD ΟΘΟΝΗ & ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Με τον ενσωματωμένο θερμικό εκτυπωτή, μπορείτε να λάβετε μια διαγνωστική απόδειξη σε δευτερόλεπτα και να τη μοιραστείτε με τους πελάτες σας. Με την LCD οθόνη και τη μοναδική σχεδίαση μοτίβου, θα είναι ευκολότερη η προβολή των δεδομένων.

Βήματα λειτουργίας δοκιμής πέντε λειτουργιών

Βήμα 1. Συνδέστε την μπαταρία 12V, τα κόκκινα κλιπ στον θετικό πόλο και τα μαύρα κλιπ στον αρνητικό πόλο.

Βήμα 2. Δοκιμή μπαταρίας: Πρώτα επιλέξτε τον τύπο της μπαταρίας που θα δοκιμαστεί και, στη συνέχεια, τα κριτήρια δοκιμής και το εύρος δοκιμής και, στη συνέχεια, θα έχετε τα αποτελέσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Βήμα 3. Δοκιμή εκκίνησης: Αφού επιλέξετε τη λειτουργία δοκιμής εκκίνησης, ακολουθήστε τις οδηγίες για την εκκίνηση του κινητήρα. Η δοκιμή ολοκληρώθηκε.

Βήμα 4. Δοκιμή φόρτισης: Αφού εισαγάγετε τη λειτουργία δοκιμής φόρτισης, ακολουθήστε το μήνυμα για να αυξήσετε την ταχύτητα στις 2500 RPM για 5 δευτερόλεπτα και, στη συνέχεια, πατήστε OK. Η δοκιμή ολοκληρώθηκε.

Βήμα 5. Δοκιμή μέγιστου φορτίου: Επιλέξτε τη λειτουργία δοκιμής μέγιστου φορτίου, ενεργοποιήστε τις ηλεκτρικές συσκευές του αυτοκινήτου, ξεκινήστε τον κινητήρα του αυτοκινήτου και κάντε κλικ στο OK.

Υποστηριζόμενες γλώσσες : English, Chinese, Japanese, Russian, Nederlands

Τεχνικές παράμετροι:

1. Εύρος μέτρησης ψυχρών στροφών εκκίνησης:
CCA (ΗΠΑ): 100-3000; IEC (Διεθνές): 100-2500;
EN (Ευρώπη): 100-3000; DIN (Γερμανία): 100-2500;
JIS (Ιαπωνία): 26A17-245H52; Άλλα είδη.
2. Εύρος μέτρησης τάσης: 6v ~ 30v DC.
3. Θερμοκρασία εργασίας: -20 ° C ~ 50 ° C
4. Υλικό κελύφους: Υλικό ABS ανθεκτικό στα οξέα

Πλάτος θερμικού χαρτιού (ρολού) : 58 χιλ

Η συσκευασία περιλαμβάνει :

1 * Συσκευή AUTOOL BT660
2 * Ακροδέκτες Χαλκού
1 * Εγχειρίδιο χρήσης στα Αγγλικά
1 * USB Cable

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Εξειδικευμένα προϊόντα, προϊόντα μικρής κυκλοφορίας και προϊόντα OEM συνήθως συνοδεύονται από εγχειρίδιο οδηγιών στην Αγγλική γλώσσα και όχι στην Ελληνική. Παρακαλούμε λάβετε υπόψιν σας το γεγονός αυτό πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας.

Κατασκευαστής:
Autool
Εγγύηση:
1 έτος

Γενικά Χαρακτηριστικά

Μοντέλο:
BT660
Χρώμα:
Κίτρινο

Δε βρέθηκαν Κριτικές


Δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα μας.*

Επιπλέον εκπτώσεις σε ποσοτικές παραγγελίες


15 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Έχετε 15 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων


Τεχνική υποστήριξη!

Εξειδικευμένο προσωπικό πάντα δίπλα σας.


Βγείτε κερδισμένοι!

Καθημερινές, ασυναγώνιστες προσφορές.