1.1 Αντικαταβολή. Η αντικαταβολή ισχύει για αγορές αξίας μέχρι 200€. Για μεγαλύτερες αξίες είναι πιθανόν να ζητηθεί προκαταβολή όπως επίσης και σε ειδικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας, ή είναι εκτός της κανονικής ροής του market4all.gr. Oi χρεώσεις αντικαταβολής είναι για κάθε εταιρεία courier οι παρακάτω :

Speedex Courier : 2.50 €
ELTA Courier : 3.00 €

1.2 Τραπεζική Κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6291-139254-551

Παρακαλούμε, στην αιτιολογία της κατάθεσης αναγράψτε το όνομα σας και τον αριθμό παραγγελίας, και ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή μέσω email στο sales@market4all.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου με τα έξοδα μεταφοράς του συστήματος ΔΙΑΣ (επιλογή DEPT/OUR). Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει μόνον αφού έχει εξοφληθεί πλήρως η συνολική αξία της.

Δικαιούχος λογαριασμού : EUROSTORES LTD

1.3 Πληρωμή μέσω Paypal

Κατά την επιλογή πληρωμής μέσω Paypal μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον του Paypal για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Χρησιμοποιήστε για την πληρωμή σας ένα υπάρχοντα λογαριασμό PayPal, τον ασφαλέστερο και πιο διαδεδομένο τρόπο πληρωμής στον κόσμο. Σε περίπτωση προβλήματος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αφού προηγουμένως ελέγξτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας στο PayPal ή τα όρια των συνδεδεμένων καρτών σας.

1.4 Πληρωμή μέσω κάρτας

Χρησιμοποιήστε την χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα για την εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω της Viva Payments σε περιβάλλον ασφαλούς σύνδεσης. Σε περίπτωση προβλήματος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αφού προηγουμένως ελέγξτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και έχετε ελέγξει με τον εκδότη της κάρτας σας τις κινήσεις της.