ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει ΚΑΝΕΝΑ προσωπικό στοιχείο ή τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών – πελατών μας για κανένα άλλο σκοπό, πλην των αναφερόμενων στο site, για την αποστολή – πώληση δηλαδή των επιλεγόμενων ειδών. Δεσμεύεται επίσης να μην παρέχει με τη σύμφωνη γνώμη της ΚΑΝΕΝΑ από τα ανωτέρω στοιχεία σε τρίτους για οποιονδήποτε λόγο.

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει, καθώς και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας (άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.market4all.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα καταχωρήσει προσωπικά δεδομένα μόνο όταν προχωρήσει σε παραγγελία προϊόντων.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλέστερη φύλαξη των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας, χρησιμοποιώντας προς τον σκοπό αυτό τα πλέον αξιόπιστα DATA CENTERS. Δεν αναλαμβάνουμε όμως καμία ευθύνη σε περίπτωση κακόβουλων επιθέσεων εναντίων των DATA CENTER αυτών που πιθανόν να έχουν σαν αποτέλεσμα υποκλοπή προσωπικών στοιχείων.

Για τις οικονομικές συναλλαγές των πελατών μας, όταν αυτές γίνονται με πιστωτικές κάρτες, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μας δεν αποθηκεύει ή επεξεργάζεται ούτε ενημερώνεται για κανένα στοιχείο των πιστωτικών καρτών, αφού αυτές οι συναλλαγές γίνονται με μετάβαση στα υπερυψηλής ασφαλείας site των συνεργαζόμενων τραπεζών.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.market4all.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας ή για να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων www.market4all.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του market4all που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με τo market4all επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.